T4, 03 / 2020 4:32 chiều | admin



CLICK HERE to see the recipe!! BẤM VÀO ĐÂY để xem công thức!
► GET MY COOKBOOK here:
► Items in my kitchen and pantry

Subscribe for more videos:

Join me on other social media
● Instagram:
● Google+
● Facebook:
● Twitter

If you recreate any of my recipes, please share a photo of your food on social media by inserting #HelenRecipes. Your food will be featured in my video someday 😉

Ingredients (makes 8 buns)
For yeast mixture:
255ml luke warm milk (1 cup + 1 tbsp)
2 tsp dry instant yeast
1 tbsp sugar
1/2 tsp salt
** Please note that you may need to adjust the milk amount a little depending on the weather and flour quality**

For the flour mix:
500g (17.6 oz) all-purpose flour (about 3.5 cups??)
2 tsp baking powder
100g (1/2 cup) sugar
2 tbsp vegetable oil

For the fillings:
250g (0.55 lb) minced pork/chicken
10g shitake mushroom (1/4 cup)
10g woodear mushroom (1/4 cup)
1 tbsp minced shallot
1 tbsp minced garlic
1 tbsp oyster sauce
1 tsp sesame oil
3 tbsp charsiu powder (red pork seasoning powder)
2 tbsp tapioca/potato/corn starch
1/4 tsp pepper
1/2 cup diced onion
1/2 cup diced carrot (or water chestnut)
4 Chinese sausages

You can buy a steamer here:
__________________________________
Cách làm bánh bao
Nguyên liệu ( mcf = muỗng cà fê; m = muỗng canh)

Hỗn hợp men:
255ml sữa ấm
2 mcf men nâu
1 m đường
1/2 mcf muối

Hỗn hợp bột:
500g bột mì đa dụng
2 mcf bột nổi
100g (1/2 cup) đường
2 m dầu ăn

Nhân:
250g (0.55 lb) thịt heo băm
10g nấm mèo (1/4 cup)
10g nấm hương (1/4 cup)
1 m hành tím băm
1 m tỏi băm
1 m dầu hào
1 mcf dầu mè
3 m bột xá xíu
2 m bột năng
1/4 mcf tiêu
1/2 chén hành tây cắt hạt lựu
1/2 chén cà rốt / củ năng cắt hạt lựu
4 trứng luộc
4 lạp xưởng
________________________

Music by Purple Planet

Tham Khảo chuyên mục khác:
Gia đình trẻ
Nội trợ
Cách làm bánh

Bài viết cùng chuyên mục