T7, 09 / 2020 1:22 chiều | admin



Each bag of flour yields about 20-25 pieces
Môi bị bột gói được 20-25 cai bánh tuỳ size lớn nhỏ

Filling: (Enough for 2 bags of flour)
1 lb Pork belly and .7 lb shrimp
1 Tbsp minced garlic and shallot
3 Tbsp soy sauce (I used Maggie)
1 tbsp fish sauce
2 tbsp sugar
1 tbsp oil
1/2 tbsp black pepper
1/2 tbsp chicken bouillon
1/2 cup of chopped green onion

For the dough (flour paste):

1 bag of Bot Loc Flour
2 1/3 cup of water
Pinch of salt
1/2 Tbsp olive oil

Dipping Sauce:
1/2 cup hot water
1 1/2 tbsp sugar
1 1/2 tbsp fish sauce (I used red boat)

Minced garlic/ chili pepper/lemon
————————

Nhân Bánh: (đủ làm 2 bị bột)
317g Tôm & 450g Thịt
1 muỗng canh tỏi bằm và hành tím
3 muỗng canh xì dầu
1 muỗng canh nước mắm
2 muỗng canh đường
1 muỗng canh dầu
1/2 muỗng canh tiêu
1/2 muỗng canh bột nêm
1 ít hành lá cắt nhỏ

Vỏ bánh
1 gói bột lọc
550 ml nước lạnh
1/4 muỗng cafe muối
1/2 muỗng canh dầu ăn

Nươc Chắm
118 ml nước nóng
1.5 muỗng canh đường
1.5 muỗng canh nước mắm
Tỏi bằm, ớt, chanh

#khaikhale

Tham Khảo chuyên mục khác:
Gia đình trẻ
Nội trợ
Cách làm bánh

Bài viết cùng chuyên mục